Mina myshörnor

En riktigt skön och mysig hörna att krypa upp i är ett måste enligt mig. Som nu när vädret inte visat sig på sin bästa sida på länge så behöver man kunna kura ihop sig med en härlig inredningstidning eller en spännande bok.
Här är min absoluta favorithörna, där trivs jag med mina kuddar också som precis har fått på sig sin vårklädsel med lite ljusare toner. Och eftersom jag älskar att ändra och piffa med kuddar så har jag massor av såna i soffan, här ser ni bara en liten del :)

Det jag brukar tänka på är att ha lite olika mönster och material i kuddarna men försöka hålla sig till en färgskala som här med off white och cremevitt. De fodral jag hade nu i höst och vinter har jag bara tagit av och burit ner i källaren, så jag använder samma innerkuddar.
Annars skulle det ta så mycket plats med förvaring till alla mina kuddar…

De här kommer från Artwood och du kan säkert hitta dem i lite olika butiker runtom i landet. De har massor med fina saker och jag gillar deras stil skarpt. 

Den underbara pläden i pälsimitation släpar jag med mig runt överallt i huset snart. I love it!
 

Favorithörna Nr 2

Här ser ni min andra favoritplats, den är i anslutning till köket och här sitter jag ofta med alla mina kokböcker, recept och inredningsinspiration.
Jag älskar att planera både maten och mina inredningsprojekt i detalj, så här sitter jag skönt och planerar.
En härlig skinnsoffa med kuddar och mysig pläd även här. Ett koncept som kommer igen och aldrig känns fel.
Soffa och pläd är också de från Artwood. Det runda bordet bakom kommer från IKEA och ljusstakarna är i mässing och de fick vi i present en gång.

Kontakta oss

Vi har mottagit ditt meddelande!

Stäng